Φρίκη στον Άγιο Παντελεήμονα: Ομαδικό βιασμό καταγγέλλει έγκυος 3 μηνών

Νέο περιστατικό βιασμού γυναίκας, και μάλιστα ομαδικού, βλέπει το «φως» της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν, χθες το πρωί στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα σε συνεργασία με την Ο.Π.Κ.Ε., τρεις νεαροί, ηλικίας 19, 21 και 27 ετών, Πακιστανικής καταγωγής, κατηγορούμενοι για βιασμό κατά συναυτουργία σε βάρος μίας 25χρονης, η οποία κατά πληροφορίες έχει νοητικό πρόβλημα ενώ είναι και 3 μηνών έγκυος.

Οι δράστες κατηγορούνται ότι διέπραξαν το ανωτέρω αδίκημα σε βάρος της άτυχης κοπέλας, πρώτες πρωινές ώρες εχθές, σε υπόγειο διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Αναζητείται επίσης ένας ακόμη άνδρας αφγανικής καταγωγής, κατηγορούμενος για το ίδιο αδίκημα.

Πιο συγκεκριμένα, οι δράστες φέρονται να προσέγγισαν τα ξημερώματα την κοπέλα στην Ομόνοια και να την έπεισαν να τους ακολουθήσει στο διαμέρισμά τους. Την έβαλαν σε ταξί και όταν έφτασαν εκεί την βίασαν διαδοχικά.

Το περιστατικό κάποια στιγμή έγινε αντιληπτό από τους περίοικους , οι οποίοι άκουσαν τις φωνές της κοπέλας, με αποτέλεσμα οι δράστες να την αφήσουν ελεύθερη, ενώ η ιδια τους κατήγγειλε άμεσα στην αστυνομία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Φρίκη στον Άγιο Παντελεήμονα: Ομαδικό βιασμό καταγγέλλει έγκυος 3 μηνών”

  1. οι Έλληνες έγιναν μια αηδία και μισή

    Κάθε φορά που συμβαίνει κάτι, οτιδήποτε, στο οποίο κατηγορούνται Πακιστανοί, Αφγανοί και άλλα Ασιάτες, π.χ. ο Γεωργιανός που “σκότωσε” την Καρολάιν, γράφονται τόσα πολλά και τόσο σιχαμερά σχόλια μίσους που σκέφτομαι “πόσος ακόμα εκφασισμός της ελληνικής κοινωνίας, πάμε σε εμφύλιο”; Η πρόληψη και η καταπολέμηση του εγκλήματος είναι ένα θέμα, όμως η σταδιακή μετάλλαξη του ελληνικού πληθυσμού σε ένα όχλο σιχαμερών ρατσιστών είναι ένα άλλο θέμα μεγαλύτερο. Και είναι οι ίδιοι αυτοί οι σιχαμεροί που όταν ξέσπασε η οικονομική κρίση ζητούσαν τη σταύρωση των οικογενειών θανόντων αξιωματικών, πράγμα που έγινε, αξιωματικών που για σαράντα χρόνια έπεφταν στις φωτιές και στα νερά και τους έσωζαν. Ας τους πετάξουμε έξω από την κυβέρνηση πριν είναι αργά.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί